Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Terra Food  αποτελεί μία ελληνική εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη που δραστηριοποιείται στον κλάδο της εισαγωγής και διακίνησης τροφίμων σε όλη τη χώρα. Μέσα στο σύντομο χρόνο λειτουργίας της, μετρά ήδη πολλές επιτυχημένες συνεργασίες με γνωστά brands και διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει ένα ισχυρό και άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομής.

Με άκρως δυναμική είσοδο στον τομέα του χονδρεμπορίου, η Terra Food καλύπτει μία ευρύτερη γκάμα υπηρεσιών, όπως:

  1. η έρευνα αγοράς του κλάδου
  2. κεντρικές συμφωνίες με Έλληνες προμηθευτές
  3. η εν γένει ενημέρωση για τις εξελίξεις της αγοράς
  4. η έρευνα και ανεύρεση νέων προμηθευτών & η αγορά των προϊόντων τους
  5. η διαπραγμάτευση επικερδούς προσφοράς των προϊόντων
  6. η διευθέτηση όλων των διαδικασιών διακίνησης & παράδοσης προϊόντων

Η εταιρεία, κατανοώντας τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, εξασφαλίζει τα προϊόντα της σε άκρως ανταγωνιστικές  τιμές, διατηρώντας, παράλληλα, την αξία τους σε στάνταρ υψηλών, Ευρωπαϊκών, προδιαγραφών. Ο ποιοτικός έλεγχος αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο των διαδικασιών μας, γι’ αυτό και διαθέτουμε μία από τις πιο έμπειρες ομάδες εξειδικευμένων στελεχών που διασφαλίζει την υψηλότερη, βάσει, της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, ποιότητα σχετικά με την συσκευασία και παράδοση τροφίμων.

Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων της σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρει, ξεχωρίζουν την Terra Food από άλλες επιχειρήσεις, ανεβάζοντας αισθητά τον πήχη του υγιούς ανταγωνισμού.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας απαρτίζεται από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου, με πολλά χρόνια εμπειρίας στην εμπορική δραστηριότητα. Οι ικανότατοι πωλητές μας επισκέπτονται αυτοπροσώπως κάθε συνεργάτη για να θέσουν από κοινού την κατάλληλη γραμμή δράσης για το παρόν και το μέλλον.

Άλλωστε, η πελατοκεντρική προσέγγιση μας είναι και το μυστικό της επιτυχίας μας!